معمولا از خرداد الی آخر تابستان این گیاه رشد میکند. برای بهره از خواص اسپند میتوانید در این ماهها به طبیعتگردی پرداخته و اسپند مورد مصرف خود را، خودتان از طبیعت تهیه کنید.
مصرف مستقیم دانههای اسپند به صورت ناشتا، به عنوان یکی دیگر از روشهای درمانی در طب سنتی شناخته میشود. اسفند را همچنین میتوان به صورت دمنوش نیز نوش جان کرد.
بهبود تمرکز و توجه: استنشاق دود کندر میتواند تمرکز و توجه را افزایش دهد و به بهبود عملکرد ذهنی کمک کند.
آیا می دانستید ترکیب فلفل چیلی و زردچوبه چه خاصیتی دارند !؟
خاصیت اسپند در طب سنتی، کمک به رفع و درمان بیماریهای ریه و كبد است. به این منظور، مقداری از دانههای اسپند را دم كرده با كمی روغن كنجد مخلوط و میل شود.
از دیرباز تا به امروز از خواص اسپند برای ضدعفونی و ضدباکتریایی کردن استفاده میشود. پراکسید هیدروژن محلولی است که اغلب از آن برای از بین بردن میکروبها به کار میبرند.
سوال ریاضی: با حل عبارت فوق، میزان دانش ریاضی خودت رو ارزیابی کنی!
اسپند نیز مانند هر گیاه دیگر اگر زیاد مصرف شود، عوارض جانبی زیادی را به همراه خواهد داشت. مصرف بیش از حد اسپند، به خصوص به صورت خوراکی، میتواند منجر به مسمومیت گردد. علائم مسمومیت با اسپند شامل تهوع، استفراغ، اسهال، دل درد، سرگیجه، تشنج و در موارد شدید، حتی مرگ میشود.
خوشبختانه یکی از مهمترین فواید اسپند که آن را به یک گیاه مشهور در طب سنتی تبدیل کرده است همین قابلیت تنظیم هورمونها است.
اگر به دنبال یک راهکار موثر برای کاهش وزن میگردید، در کنار رژیم غذایی ایدهآل باید مصرف اسپند را نیز جدی بگیرید تا از خواص این گیاه فوقالعاده برخوردار گردید.
استرس و اضطراب از جمله اختلالات روانی هستند که افراد بسیاری را در سراسر جهان به خود درگیر میکند. عدم توجه به این اختلالات میتواند خود را به شکل افسردگی و دیگر بیماریهای روانی نشان دهد.
در طب سنتی، طبع اسپند را گرم و خشک معرفی کردهاند. از این رو اغلب توصیه میشود افرادی که داراری طبع و مزاج گرم و خشک هستند، از آن کمتر استفاده کنند.
کودکان زیر دو سال، افرادی دارای حساسیت به اسپند و همچنین افراد مبتلا به بیماریهای خاص کلیوی، قلبی و عروقی و کبدی بهتر است از مصرف این گیاه خودداری here کنند.
حتی افراد مبتلا به التهابات مفصلی نیز میتوانند از این گیاه برای درمان و کاهش عوارض ناشی از بیماری خود استفاده کنند.